Gregorin: Jezna sama nase

Foto: Žurnal24 gregorin_lezi_sp09_epa_teaser
Biatlonke so se v kanadskem Vancouvru, prizorišču OI, ki se bodo tam začele čez dobro leto, merile na 15-kilometrski preizkušnji.
Oglej si celoten članek

V Vancouvru so se biatlonke individualno pomerile na 15-kilometrski progi. Zmagala je Nemka Simone Hauswald, druga je bila Rusinja Olga Zajceva in tretja Ukrajinka Vita Semerenko. Do točk sta se prebili dve Slovenki. Teja Gregorin je z dvema zgrešenima streloma zasedla 15. mesto, Andreja Mali pa je s prav tako dvema zgrešenima streloma prismučala in pristreljala na 29. mesto. Gregorinovi se je obetal še boljši tekmovalni izkupiček, vendar zadnji, dvajseti naboj ni našel idealne poti do tarče in z dvema zgrešenima streloma (0,1,0,1) je zasedla še vedno zelo dobro 15. mesto.

"Po zadnjem streljanju sem bila jezna sama nase, saj sem mislila, da bom z dvema zgrešenima tarčama težko konkurenčna. Malo sem jih tudi 'pocukala', kar je stara napaka. Ko sem prišla v cilj, pa sem bila že zadovoljnejša, saj sem v zadnjem krogu uspela nadoknaditi še nekaj sekund in se je izšlo kar v redu. Na ležečem streljanju je na trenutke močno pihalo, vendar sem tam uspešno opravila. Tudi po Koreji vidim, da lahko držim visok tekaški tempo,"
je preizkus olimpijskih prog označila Teja Gregorin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.