Gorza se vrača

Foto: Žurnal24 Aleš Gorza je bil slovenski adut na superkombinaciji, a je odstopil že na smuku.
Najboljši slovenski veleslalomist Aleš Gorza, ki je moral prvo tekmo sezone v Söldnu izpustiti zaradi poškodbe levih križnih vezi, se počasi vrača, saj bo v ponedeljek prvič na snegu.
Oglej si celoten članek

Eden od najboljših slovenskih smučarjev in najboljši veleslalomist Aleš Gorza je moral zaradi poškodbe levih križnih vezi izpustiti uvod sezone v Söldnu. Njegovo zdravje se popravlja in po poškodbi bo v ponedeljek prvič stopil na sneg. S prostim smučanjem naj bi ugotovili, kako daleč je sanacija poškodbe. Glede na počutje bo nadaljeval trening in se pripravljal na tekme, ki so konec meseca v Kanadi in ZDA. 18. novembra bo vodstvo reprezentance po vnovičnem posvetovanju z zdravniki odločilo, ali bo odpotoval v Kanado. Za potrditev nastopa na omenjenih tekmah pa je še prezgodaj govoriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.