Gliha zapustil klop Nove Gorice

Foto: Žurnal24 Gliha se po nekaj mesecih brez dela spet vrača v slovenski nogomet.
Že nekaj časa so se pojavljala ugibanja, da bi Primož Gliha utegnil zapustiti klop goriškega prvoligaša. Zdaj se je to tudi uresničilo, njegovo vlogo bo prevzel Miran Srebrnič.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Že polovica dobila nogo

Izvršni odbor ND Gorica je sinoči po temeljiti in dolgi razpravi in analizi dosedanjega dela ter doseženih rezultatih soglasno sprejel sklep o razrešitvi Primoža Glihe z mesta glavnega trenerja. Tako ljubljanski strateg zapušča ekipo belo-modrih po odigranih 23. kolih. Hit Gorica je spomladi v treh srečanjih osvojila le eno točko, skupen dosežek Glihe pa je devet zmag, trije remiji in enajst porazov. Belo-modri so se prebili do polfinala pokala Slovenije, medtem ko so poleti v Evropi ugnali malteški Hiberninas, po remiju na gostovanju pa v 2. kolu izgubili z bolgarskim Černomorcem. Medsebojne obveznosti bosta društvo in trener uskladila. Ekipo Hita Gorice bo do nadaljnjega vodil dosedanji pomočnik Miran Srebrnič.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.