Franck odhaja, Franck ostaja

Foto: Žurnal24 sport_ribery_main
Mediji so polni nasprotujočih si informacij o morebitnem prestopu Francoza Francka Riberyja iz Bayerna v Real. Medtem ko nekateri trdijo, da odhaja v zameno za 55 milijonov, Bayern to zanika.
Oglej si celoten članek

Nemški nogometni velikan Bayern München in španski Real Madrid sta dosegla dogovor o selitvi francoskega reprezentanta Francka Riberyja prihodnje poletje iz bavarske prestolnice v špansko, danes piše nemška spletna stran Ran.de. Prestop naj bi bil vreden 55 milijonov evrov. Po pisanju spletne strani naj bi kluba dogovor dosegla že avgusta ob prestopu Nizozemca Arjena Robbna. Medtem je Bayern te informacije že zanikal in dodal tudi, da Ribery ni podpisal predpogodbe z belim baletom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.