Fil želi zbrati vsaj 10.000 evrov

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Smrt Nodarja Kumaritašvilija je zaznamovala olimpijske igre v Vancouvru. (Foto: Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Mednarodna sankaška zveza (FIL) je začela zbiralno akcijo, s katero želi finančno pomagati družini gruzijskega tekmovalca Nodarja Kumaritašvilija.
Oglej si celoten članek

Gruzijec se je smrtno ponesrečil na treningu pred olimpijskimi igrami v Kanadi. FIL želi zbrati vsaj 10.000 evrov.

"Družina Nodarja Kumaritašvilija potrebuje finančno pomoč tako hitro, kot je mogoče. Njihova hiša je pred leti zgorela in sin je začel obnovo, ki pa je zdaj zastala," je sporočila FIL.

FIL je v prvi preiskavi nesreče ugotovila, da za smrt sankača, ki je pri hitrosti 145 km/h zletel s proge in se zaletel v nosilec strehe, niso krivi organizatorji tekmovanja. Zdaj pa o okoliščinah nesreče poteka še ena neodvisna preiskava.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.