Fia Rosbergu izrekla ukor, Räikkönen nezadovoljen

Foto: EPA
Foto: EPA
Mednarodna avtomobilistična zveza (Fia) je dirkaču Mercedesa Nicu Rosbergu izrekla ukor, ker je na drugem prostem treningu nevarno oviral Sergia Péreza (Force India).
Oglej si celoten članek

Nico Rosberg, vodilni dirkač prvenstva formule ena, je s strani Mednarodne avtomobilistične zveze prejel prvi ukor v letošnji sezoni.

Nemec je na drugem prostem treningu med ovinkoma 13 in 14 nevarno upočasnil svojo srebrno puščico in ogrožal varnost na dirkališču, saj ga je Sergio Pérez komajda uspel obvoziti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.