Fàbregas pljunil pomočnika?

Foto: Žurnal24 Se je Cesc Fàbregas pregrešil proti pomočniku trenerja Hull Cityja?
Po torkovi pokalni tekmi Arsenala in Hull Cityja naj bi prišlo do "pljuvalnega" incidenta, v katerem sta v glavnih vlogah nastopala Cesc Fàbregas in Hullov pomočnik trenerja Brian Horton.
Oglej si celoten članek
 
 

Odločno zanikam te obtožbe. V karieri nisem nikoli nikogar pljunil na igrišču, prav gotovo pa tudi ne po sinočnjem dvoboju.

Cesc Fàbregas

 
Kapetana angleškega nogometnega prvoligaša Arsenala, Španca Cesca Fàbregasa, bržkone čaka visoka kazen, če se bodo obtožbe, da je na torkovi pokalni tekmi proti Hull Cityju (2:1) pljunil pomočnika trenerja gostov Briana Hortona, izkazale za resnične. Obtožbe proti Fàbregasu je izrekel glavni trener Hulla Phil Brown, ki trdi, da je Španec po tekmi v tunelu stadiona Emirates pljunil v noge njegovega pomočnika. "Odločno zanikam te obtožbe. V karieri nisem nikoli nikogar pljunil na igrišču, prav gotovo pa tudi ne po sinočnjem dvoboju," je dejal Fàbregas, ki zaradi poškodbe sinoči sploh ni vstopil v igro.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.