Evropski neuspeh odnesel Petrovića

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Hrvat Aleksandar Petrović ni dosegel želenih uspehov in ne bo več sedel na klopi Lietuvos Rytasa.
Oglej si celoten članek

Litvanski košarkarski klub Lietuvos Rytas je odpustil hrvaškega trenerja Aleksandra Petrovića, ki je moštvo prevzel konec lanskega leta, ko je zamenjal Nemca Dirka Bauermanna, pogodbo pa je imel do konca sezone. Petrović je brez službe ostal po izpadu v osmini finala evropskega pokala.

Petrović je v trenerski karieri dvakrat vodil reprezentanco Hrvaške, Cibono, Zadar, Cedevito, španska San Fernando in Caprabo Lleido, italijanska Carifac Fabriano in Eurorido Scafati, na EuroBasketu v Sloveniji pa je sedel na klopi BiH.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.