Ena najlepših športnic sveta igrala golf kar s svojimi prsmi

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Paige Spiranac ponovno navdušuje...
Oglej si celoten članek

Paige Spiranac, Američanka hrvaških korenin, je zagotovo najbolj znana igralka golfa na svetu. Delno zaradi svoje kvalitete, delno pa zaradi svojega izgleda, saj slavi za eno najlepših športnic na svetu.

Priljubljena Paige je sicer bila nedavno v središču pozornosti, potem ko je bila udeležena v škandal z golimi fotografijami, katere je v javnost pustil njen nekdanji partner.

Foto (18+) Ena najlepših športnic sveta spregovorila o škandalu z golimi fotografijami

Tokrat pa se je v času karanten ter izolacije zaradi koronavirusa Spiranac ponovno znašla v središču pozornosti, saj je s svojimi zvestimi Instagram sledilci, katerih je okoli 2,4 milijona, delila zanimiv posnetek, na katerem je iskala izvirne načine, kako zapolniti ves ta prosti čas.

Po hiši je pridno trenirala, pošiljala žogice v luknje na vse možne načine, nato pa je sledilo presenečenje. Palico si je postavila kar med prsi ter brez težav zadela luknjo! Kdor zna, zna!

Vroče Lepotica kontroverzno odgovorila kritikom V solzah Lepotica iz sveta golfa tega ne zdrži več

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.