Ekipa odpisanih

Foto: Žurnal24 Ronaldinho se ni uvrstil v brazilsko izbrano vrsto. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 sport_zanetti_inter_reuters_main Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Wayne Bridge Foto: Reuters Manchester City Vieira Mancini Foto: Reuters Kje bo svojo športno pot nadaljeval Ronaldinho? (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 David Beckham se je poškodoval v majici Milana. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Kako se bo odločil Pepe? (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24
Nogometnega SP v JAR ne bodo videli številni kakovostni nogometaši. Nekatere so odpisali selektorji, drugim so načrte prekrižale poškodbe, tretji ... Kako pa bi enajsterico sestavili vi? Povejte v komentarju!
Oglej si celoten članek

Zaradi odločitev selektorjev, kot kaže za zdaj, v Južnoafriško republiko ne bodo potovali Javier Zanetti, Diego, Ronaldinho, Alexandre Pato, Antonio Cassano in Mario Balotelli. Za to, da bodo ostali doma, lahko poškodbe okrivijo Ashley Cole, Pepe in seveda David Beckham. Alessandro Nesta se je odločil, da bo še eno sezono igral za Milan in se poleti posvetil pripravam.

Enajsterico odpisanih (in poškodovanih) po našem izboru si lahko ogledate v galeriji. Bi vi izbrali druge nogometaše? Zaupajte nam jih v komentarju. Na klop smo posadili Dido, Ashleyja Cola, Diega, Clarencea Seedorfa, Kevina Kuranyija, Raula, Alessandra Del Piera, Antonia Cassana in Riquelmeja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.