Eden ključnih Dončićevih soigralcev zaradi zloma moral na operacijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Soigralec slovenskega košarkarja Luke Dončića pri Dallas Mavericks Kyrie Irving je moral na operacijo roke, so potrdili v klubu. Roko si je zlomil v začetku meseca na treningu, kako dolgo bo trajala okrevanje, pa še ni znano.
Oglej si celoten članek

Informacije o vrnitvi Kyria Irvinga na parket so za zdaj precej različne, po nekaterih pa naj bi s treningi začel že v septembru.

Irving je eden najbolj izkušenih košarkarjev Dallasa. V karieri je kar osemkrat igral tudi na tekmi All Star, velik pa je bil njegov delež tudi v zadnji sezoni, kjer je Dončiću in soigralcem pomagal vse do velikega finala, ki ga je dobil Boston.

V končnici je 32-letni izkušeni košarkar v povprečju na tekmo dosegal 22,2 točke in 5,1 podaje.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.