Džekov ne Chelseaju

Foto: Žurnal24
Čeprav je oko na izvrstnega bosanskega napadalca in člana bundesligaša Wolfsburga vrgel tudi Chelsea, se ta očitno ne bo preselil v Anglijo. Želi si namreč v Juventus ali Milan.
Oglej si celoten članek
Edin Džeko je z izjemno sezono v Wolfsburgu, v kateri je zabil kar 25 zadetkov, očaral marsikateri klub. Med drugim tudi Chelsea, ki si tega bosanskega reprezentanta prizadeva zvabiti v modre vrste. Vendar pa ne bo šlo (tako lahko), saj Džeko zatrjuje, da si ne želi v Anglijo, kjer je zanj zanimanje pokazal tudi Tottenham. Bosanec si namreč želi v Italijo. "Chelsea si me je želel, njegovi predstavniki so se pogovarjali z mojim zastopnikom. Sanjam o igranju v Italiji, rad bi igral za Milan ali Juventus."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.