Dudu je pripravljen

Foto: Žurnal24 Eduardo komaj čaka, da znova obleče Arsenalov dres.
Po dolgotrajnem okrevanju zaradi hude poškodbe gležnja je brazilski Hrvat Eduardo da Silva odigral vseh 90 minut za drugo ekipo Arsenala in dejal, da je pripravljen za najboljše moštvo.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Huda poškodba Eduarda

Potem ko je odigral 90 minut v svojem drugem nastopu za rezervno ekipo Arsenala, je hrvaški reprezentančni napadalec Eduardo da Silva oznanil, da je pripravljen na povratek v prvo ekipo ."Čutim, da bodo goli znova prišli," je za klubsko televizijo dejal napadalec, ki je, čeprav gol zaradi nedovoljenega položaja ni bil priznan, znova okusil slast doseganja zadetkov. Uspešen je bil proti Stoke Cityju, rezultat je bil 2:2: "Vesel sem, da sem imel priložnosti in si jih ustvarjal. To ni lahko, najprej si moraš ustvarjati priložnosti, šele nato lahko zadeneš." Dudu je nato nadaljeval: "Že dolgo nisem odigral vseh 90 minut. Počutim se močnejšega. Mislim, da sem pripravljen za prvo ekipo, vendar bo o tem odločal trener Wenger. Na treningih se počutim dobro in trdo delam. Komaj čakam priložnost v prvi ekipi."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.