Drugi poraz Keltov

Foto: Žurnal24 Tudi 32 točk Vincea Carterja ni bilo dovolj za zmago Nachbarjevega New Jerseyja
LeBron James je v podaljšku dosegel kar enajst točk in bil najzaslužnejši za zmago Clevelanda proti letos skorajda nepremagljivemu Bostonu. Trije Slovenci skupaj dosegli le dvanajst točk.
Oglej si celoten članek
 

Liga NBA

Cleveland : Boston 109:104
New Jersey : Memphis 103:110
Miami : Charlotte 110:90
Milwaukee : Philadelphia 99:114
Chicago : Atlanta 90:78
Denver : Indiana 110:112
Los Angeles L. : Seattle 106:99

Cleveland je v razburljivi tekmi Bostonu zadal šele drugi poraz v letošnji sezoni. Mož odločitve je bil kdo drug kot LeBron James, ki je skupaj dosegel kar 38 točk, od tega enajst v podaljšku. Poleg izrednega strelskega učinka je James prispeval še trinajst asistenc in od petnajstih prostih metov zgrešil le enega. Pri Bostonu je bil najbolj razpoložen Ray Allen z 29 točkami.

Boštjan Nachbar je ob porazu New Jerseyja doma proti Memphisu igral nekaj manj kot 16 minut, v tem času pa je na svoj račun vpisal šest točk in štiri skoke. Memphis je šele prvič v letošnji sezoni zmagal dvakrat zapored, največ zaslug za ta dosežek pa si lastita Španca Pau Gasol (22) in Juan Carlos Navarro - Bomba, ki je dosegel 16 točk in prispeval še enajst skokov. Primož Brezec je ob gladkem porazu Charlotta sodeloval dobrih 22 minut in v tem času prispeval šest točk in tri skoke, medtem ko je tretji slovenski predstavnik Saša Vujačič ob zmagi Lakersov proti Seattlu igral dvanajst minut, a je v tem času njegova statistika ostala prazna.

Dramatično je bilo tudi v Denverju, kjer je Indiana šele v zadnjih izdihljajih tekme ugnala gostitelje. Najbolj razpoložen je bil Michael Dunleavy s 30 točkami, Denverju pa niti pomagala niti dobra predstava obeh prvih zvezdnikov Allena Iversona in Carmela Anthonyja, ki sta skupaj dosegla 51 točk.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.