Dragić tri točke k porazu

Foto: Žurnal24 Na tekmi med Houstonom in Dallasom je bilo tudi nekaj vročekrvnežev.
V ligi NBA so bile ponoči odigrane le tri tekme, na katerih so se zmag veselili Hornetsi, Rocketsi in Cavaliersi. Goran Dragić je sodeloval v porazu Sunsov z 12-minutno igro.
Oglej si celoten članek
 

Liga NBA

Cleveland : Charlotte 96:79
Dallas : Houston 102:112
Phoenix : New Orleans 95:108

Sinoči so bile na parketih lige NBA odigrane le tri tekme, od tega ena s slovenskim pridihom. Phoenix Sunsi so izgubili z New Orleans Hornetsi s 108:95. Goran Dragić je v 12 minutah prispeval tri točke, imel pa je tudi dva skoka. Pri Hornetsih se je najbolj izkazal Dragićev mentor Steve Nash s 24 točkami, v ekipi Hornetsov pa je bil najučinkovitejši Moris Petterson, ki jih je dosegel 21. V Dallasu so Telički padli v nemilost Raket, pri slednjih sta ob zmagi s 112:102 blestela predvsem Yao Ming in Ron Artest. Dobrih predstav gostov vsekakor ni bil vesel Rick Carlisle, novi trener Dallasa, ki je ob porazu svoje ekipe med drugim videl 30 točk in 13 skokov Kitajca Yao Minga ter 29 točk Artesta. Slednji je blestel predvsem v končnici, ko je po izenačenju na 92. točki koše nizal kot za šalo. Pri Dallasu je sicer znova dobro igral Nemec Dirk Nowitzki, ki je dosegel 36 točk, a je v zadnji četrtini precej popustil. Josh Howard je za gostitelje dodal 28 točk.

Detroit pa ima novega košarkarja. Jason Maxiell mu je obljubil zvestobo naslednja štiri leta, kar mu bo navrglo 20 milijonov ameriških dolarjev. Petindvajsetletni igralec je imel sicer z ekipo, ki se ji je pridružil leta 2005, pogodbo veljavno še eno leto, a sta se obe strani predčasno dogovorili o nadaljnjem sodelovanju. Maxiell je v lanski sezoni v povprečju dosegal 7,9 točke, 5,3 skoka in 1,2 blokadi na tekmo. 201 centimeter visoki in 118 kilogramov težki košarkar je eden od najboljših igralcev, ki niso člani prve peterke Detroita, a bo v prihodnjih letih najverjetneje dobil več priložnosti za dokazovanje.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.