Čez noč presenetila z upokojitvijo, zdaj se je oglasil njen odvetnik

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Potem ko je čez noč in brez medijskega pompa pred meseci zaključila kariero, so bili mnogi prepričani, da je zaradi utaje davkov pobegnila iz domovine, a zdaj se zgodba Camile Giorgi vendarle razpleta.
Oglej si celoten članek

Zdi se, da se skrivnostna uganka okoli 32-letne italijanske teniške igralke Camile Giorgi vendarle razpleta. Potem ko so številni namigovali, da je prelepa Italijanka iz domovine pobegnila zaradi utaje davkov in dolgov, pa se je zdaj oglasil njen odvetnik in pojasnil njeno plat medalje.

Presenečenje Šok, mnogi bodo razočarani! Ena lepših tenisačic čez noč končala kariero

"Camila Giorgi je v Rimu. V zadnjih nekaj mesecih je potovala zaradi dela. Skratka, nikakor ni pobegnila, kot so trdili nekateri," besede Italijankinega odvetnika Edmonda Tomasellija navaja italijanski časnik Corriere del Veneto. Kot je še dodal Tomaselli, je Italijanka, najvišje je na lestvici WTA v svoji karieri prišla do 26. mesta, "nekaj časa preživela v ZDA, nato pa se je vrnila v Italijo in tudi tukaj nadaljevala nekaj svojih projektov".

Kje tiči razlog? Zvezdnica z nenadno odločitvijo sprožila val ugibanj

23. marca je v Miamiju odigrala svoj zadnji poklicni teniški obračun, nato pa so se začela skrivnostna ugibanja, kam je izginila. V teniški karavani je bila zaradi svojega lepega izgleda zelo popularna predvsem med moškimi privrženci rumene žogice, na Instagramu ji sledi že več kot 730.000 sledilcev. Svojo prepoznavnost je znala izkoristiti, pred kratkim je lansirala svojo linijo oblačil Giomila. Tudi med aktivno teniško kariero je sicer Italijanka občasno pozirala kot model.

Nova razkritja Nenadno slovo teniške lepotice postaja vse bolj škandalozno

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.