Celje in Šarić sta se razšla

Foto: Žurnal24 Martin Šarić ne bo več poziral v modro-rumenem dresu.
Po Lisandu Sacripantiju je svojo pogodbo z NK Celje, potem ko je preživel nekaj časa v zloglasnem suspenzu, prekinil tudi Argentinec Martin Šarić.
Oglej si celoten članek

Argentinski centralni branilec, ki se dobro znajde tudi na sredini igrišča, Martin Šarić ni več član nogometnega kluba CM Celje. Tako je po napadalcu Lisandru Sacripantiju še drugi argentinski nogometaš, ki je po letu dni zapustil knežje mesto. V Argentini rojeni 29-letni Martin Šarić, nogometaš hrvaških korenin, je pred začetkom lanske sezone podpisal štiriletno pogodbo s Celjem, po letu igranja v rumeno-modrem dresu pa se poslavlja od četrtouvrščene ekipe lanske sezone.

"Dogovorili smo se za sporazumno prekinitev pogodbe. Ocenili smo, da je to glede na okoliščine najbolj smotrna odločitev tako s strani igrlca kot tudi kluba. Vsi v klubu se zavedamo, da gre za vrhunskega igralca, v nadaljevanju športne poti pa mu želimo veliko uspeha," je dejal tehnični vodja prvega moštva Borut Arlič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.