Brž po vstopnice

Foto: Žurnal24 Slovenci so si z odličnimi predstavami na kvalifikacijskih tekma na lestvici FIF
Slovenska nogometna reprezentanca bo 11. oktobra na Ljudskem vrtu odigrala svoje naslednje srečanje. Če si ga nameravate ogledati v živo, se podvizajte, saj gredo vstopnice za med.
Oglej si celoten članek

V sredo so na prodajnih mestih Nogometne zveze Slovenije (NZS) ob 8. uri zjutraj začeli prodajati vstopnice za kvalifikacijsko tekmo med Slovenijo in Severno Irsko, ki bo 11. oktobra na Ljudskem vrtu, zanimanje za lističe, s katerimi si bo mogoče ogledati tekmo, pa je ogromno. V prvih štirih urah je namreč pošlo 670 vstopnic za tekmo.

 

Preberite še ...

Takšno Slovenijo hočemo!
Intervju: Matjaž Kek
Zlatko Zahovič o začetku kvalifikacij

Vstopnice 1. kategorije so tudi tokrat na voljo za 20 evrov, za otroke do 14. leta starosti pa za deset evrov. Vstopnice 2. kategorije stanejo 15 evrov oziroma 7,5 evra, so sporočili z NZS. Vstopnice so na voljo na večjih bencinskih servisih Petrol, v poslovalnicah Kompasa in preko spleta na naslovu eventim.si. Če gre soditi po prvih urah prodaje, bo Ljudski vrt tokrat pokal po šivih. Kvoto vstopnic, ki po pravilniku Mednarodne nogometne zveze (FIFA) pripada gostujočim navijačem (10 odstotkov stadiona), so že razgrabili tudi Severni Irci. S severnoirske nogometne zveze so namreč že zaprosili za dodatne vstopnice (Ircem bo skupaj namenjeno približno 1200 vstopnic), NZS pa je prošnjo Ircev zavrnila.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.