Brand s pestjo nad Slovenca

Foto: Žurnal24 Nemški selektor Heiner Brand je sicer stisnil pest in jo usmeril proti slovenske
Na SP v rokometu ni nikoli dolgčas. Še najmanj v nedeljo zvečer, za kar je po dramatičnem razpletu tekme Nemčija : Norveška poskrbel Heiner Brand, ki se je razjezil na sodnika Petra Ljubiča.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Pozor, prihaja Duvnjak
Intervju: Heiner Brand (4. 11. 2008)

Nedeljska tekma SP v rokometu v skupini II v Zadru med Nemčijo in Norveško je postregla s sila razburljivim razpletom. Vedno nevarni Norvežani so na koncu svetovne prvake ugnali za zadetek, bilo je 25:24.  Med središčnimi osebnostmi tekme pa sta bila tudi slovenska sodnika Nenad Krstič in Peter Ljubič , ki sicer veljata za enega izmed boljših sodniških parov tako pri nas kot v Evropi. V zadnjih 15 sekundah srečanja so Nemci zaostajali za zadetek, imeli dva igralca več in si priborili žogo. Hoteli so izvajati avt, vendar sta jih dosledna Slovenca dvakrat vrnila na mesto, kjer je žoga zapustila igrišče. Pri tem nista ustavila ure, kar je tako razhudilo nemškega selektorja Heinerja Branda , da je takoj po srečanju v afektu šel s pestjo proti Petru Ljubiču, a ga ni udaril. Takšne scene pri Brandu sicer vidimo redko, saj spada med bolj umirjene stratege.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.