Brajkovič stavka

Foto: Žurnal24 Jani_Brajkovic_EPA - main
Kazahstanska Astana, za katero med drugimi nastopata Jani Brajkovič in Lance Armstrong, se je znašla v velikih denarnih težavah, zato so se njeni kolesarji odločili za stavko.
Oglej si celoten članek

Osem kolesarjev iz kazahstanskega kolesarskega moštva Astana, med katerimi je tudi Janez Brajkovič, je sedmo etapo kolesarske dirke po Italiji začelo z majicami brez napisov sponzorjev. S tem so izrazili protest in svoje nezadovoljstvo, ker že nekaj mesecev niso dobili plač. Edini kazahstanski kolesar moštva Andrej Zejc se za ta korak ni odločil in bo v etapi nosil normalno majico. "Ne moremo se pretvarjati, da je vse v redu. Mi smo pomemben del dirke, tako da moramo opozoriti na svoje težave," je dejal direktor moštva Johan Bruyneel. Astano financira kazahstanska holding družba Samruk-Kazyna, ki pa je zaradi recesije v velikih težavah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.