Boston vodi že z 2:0

Foto: Žurnal24 Mož odločitve David Krejči. (Foto: Reuters)
David Krejči je zabil odločilni gol za Bruins v podaljšku za 3:2 na tekmi med Bostonom in Philadelphio. Bruins v drugem kolu končnice lige NHL vodijo z 2:0 v zmagah, naslednjo tekmo pa imajo v sredo doma.
Oglej si celoten članek

Tekmo je v 14. minuti podaljška odločil Čeh David Krejči. Podprvaki lige letalci so po zadetkih Jamesa van Riemsdyka v prvi in deseti minuti že vodili z 2:0, a je Boston z zadetkoma Chrisa Kellyja v 13. minuti in Brad Marchand v 15. v roku dveh minut izenačil in izsilil podaljšek. Prepričljivo je pri ekipi Bruins nastopil vratar Tim Thomas, ki je zbral 52 obramb.

"Bil je največja zvezda tekme. V vratih je bil skoraj nepremagljiv, če ne bi bilo Timmyja, potem se zdaj ne bi veselili zmage," je po tekmi o vratarju povedal trener Bostona Claude Julien.

Liga NHL, konferenčni polfinale:

Vzhod:
Philadelphia Flyers : Boston Bruins 2:3* /0:2/
van Riemsdyk 2; Kelly, Merchand, Krejči

*po podaljšku
**v poševnicah je izid v zmagah, igrajo na štiri

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.