Boston spet v igri

Foto: Žurnal24 Montreal Canadiens : Boston Bruins 2:4 Foto: Žurnal24 Montreal Canadiens : Boston Bruins 2:4 Foto: Žurnal24 Montreal Canadiens : Boston Bruins 2:4 Foto: Žurnal24 Montreal Canadiens : Boston Bruins 2:4 Foto: Žurnal24 Montreal Canadiens : Boston Bruins 2:4 Foto: Žurnal24 Montreal Canadiens : Boston Bruins 2:4
Po dveh bolečih porazih v končnici severnoameriške lige NHL na domačem ledu so se hokejisti Boston Bruins z zmago v gosteh proti Montreal Canadiens vrnili med žive.
Oglej si celoten članek

Boston je v dvorani Bell Centre v Montrealu slavil zmago s 4:2. David Krejci in Nathan Horton sta se med strelce vpisala že v uvodni tretjini, vratar Tim Thomas pa je zaustavil 34 strelov.

V drugi tretjini je za goste zadel še Rich Peverley, Chris Kelly pa je 25,6 sekunde pred koncem dodal še zadetek v prazna vrata in s tem postavil končni izid. Na tretji tekmi se je v ekipo vrnil kapetan kosmatincev Zdeno Chara, ki je sobotni obračun izpustil, saj so ga zaradi dehidracije zadržali v bolnišnici.

Za Montreal sta zadela Andrej Kosticin in Tomaš Plekanec, vratar Carey Price pa je zbral 21 obramb. Kljub porazu Boston v seriji še vedno vodi z 2:1 v zmagah.

Liga NHL, prvo kolo končnice, konferenčni četrtfinale, izidi:
Vzhod:

Buffalo Sabres : Philadelphia Flyers 2:4 /1:2/

Montreal Canadiens : Boston Bruins 2:4 /2:1/

Tampa Bay Lightning : Pittsburgh Penguins 2:3 /1:2/

Zahod:
Phoenix Coyotes : Detroit Red Wings 2:4 /0:3/

V poševnicah je izid v zmagah. Moštva igrajo na štiri zmage.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.