Bo službo končal, še preden jo je začel?

Foto: Žurnal24 Maradona-Action_main
Po senzacionalnem prevzemu selektorskega mesta v argentinski reprezentanci, se je Diego Maradona znova znašel na naslovnicah, zaradi spora s predsednikom zveze glede pomočnika.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Maradona bo dvignil ceno delnic

Diego Armando Maradona, ki je pred dobrim tednom prevzel selektorsko mesto argentinske nogometne reprezentance, je že v prvih težavah. Njegova nesoglasja s predsednikom argentinske nogometne zveze AFA Juliem Gordono so šla celo tako daleč, da so poznavalci že začeli govoriti o Maradoninem odstopu. Vzrok nezadovoljstva nekdanjega najboljšega igralca na svetu je v vprašanju trenerskega kadra. Maradona si za pomočnika želi nekdanjega kolega iz reprezentance Oscarja Ruggerija, ki pa ga Gordona odklanja.

"Ni mi všeč njegov obraz," je novinarjem zabrusil Gordona. Slednji Maradoni predlaga Sergia Batisto in Joseja Luisa Browna, o katerih pa noče Maradona nič slišati. Batista se je namreč sam potegoval za selektorsko mesto in bi lahko zdaj Maradoni "ukradel" sloves. Argentina se bo pod vodstvom novega selektorja predstavila na prijateljski tekmi prihodnjo sredo proti Škotski, a vendar se že poraja vprašanje, če bo Maradona dejansko sedel na trenersko klop. Za Gordono bi bil Maradonin odstop popoln polom. Poleg tega bi lahko imel predsednik veliko težav z ruskim podjetjem, ki je finančno pokrilo vse prijateljske tekme Argentincev do leta 2011. Za 24 tekem so Rusi odšteli 14 milijonov evrov.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.