Bo Lippi selektor Ukrajine?

Foto: Žurnal24 Marcelo Lippi bi bil dobra vzpodbuda za ukrajinsko ekipo pred domačim EP. (Foto:
Marcelo Lippi zanika, a je bil pred dnevi na tekmi Švice in Ukrajine v družbi veljakov ukrajinske nogometne zveze. Ti želijo novega selektorja. Bodo uspeli prepričati italijanskega strokovnjaka?
Oglej si celoten članek

Po poročanju italijanskega športnega dnevnika Gazzetta dello Sport naj bi v kratkem ukrajinsko nogometno reprezentanco prevzel italijanski strokovnjak Marcello Lippi. Italijan naj bi vodil Ukrajince do konca evropskega prvenstva 2012, ki ga skupaj gostita Ukrajina in Poljska. Za vodenje ukrajinske ekipe naj bi Italijan dobil pet milijonov evrov. Grigorij Surkis želi novega selektorja predstaviti v začetku prihodnjega leta. Pogajanja naj bi se že začela, kajti na zadnji prijateljski tekmi med Ukrajino in Švico (2:2) je Lippi sedel na tribuni v družbi veljakov ukrajinske nogometne zveze.

Lippi je na minulem svetovnem prvenstvu v Južni Afriki vodil italijansko izbrano vrsto, s katero pa je izpadel že po skupinskem delu. Prav zaradi tega je tudi odstopil. Ukrajino trenutno vodi Jurij Kalitvincev, ki je bil pomočnik nekdanjega selektorja Mirona Markeviča; ta je zaradi slabih iger odstopil avgusta. Lippi naj bi namigovanja o prevzemu ukrajinskega moštva že zavrnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.