Bergnon rabelj Columbusa

Foto: Žurnal24 Hokejisti Montreala so ugnali Columbus. (Foto: Reuters)
V edini torkovi tekmi severnoameriške hokejske lige NHL so člani Montreal Canadiens s 5:3 premagali Columbus Blue Jackets.
Oglej si celoten članek

Eden glavnih "krivcev" za zmago domačih pa je bil z dvema goloma Marc-Andre Bergnon. Slednji je najprej izenačil izid na 2:2, nato pa poskrbel še za vodstvo s 4:3. Odločilni gol za zmago s 5:3 je prispeval Maxim Lapierre.

Poleg Bergnona in Lapierra sta gole za domače dosegla še Mike Cammalleri in Glen Metropolit, medtem ko je Carey Price ubranil 33 strelov. Montreal je v zadnjih štirih tekmah kar trikrat zmagal, s 25 točkami pa je na četrtem mestu severovzhodne skupine.

Za Columbus, ki je izgubil zadnje tri tekme, je Antoine Vermette dosegel dva gola, še enega pa je prispeval Anton Stralman, ki je poleg tega tudi enkrat podal. Dve točki je vknjižil tudi Rick Nash.

Liga NHL, tekma 25. 11.:

Montreal Canadiens : Columbus Blue Jackets 5:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.