Bergkamp bo dobil spomenik v Londonu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nizozemska nogometna legenda Dennis Bergkamp bo pred stadionom Emirates v Londonu dobil spomenik.
Oglej si celoten članek

Nekdanji član Arsenala se bo tako v odlitku pridružil Thierryju Henryju, Tonyju Adamsu in Herbertu Chapmanu. Dennis Bergkamp je v 11 letih igranja za Arsenal zabil 120 golov ter osvojil tri državne in štiri pokalne naslove.

"Najprej naj povem, da sem zelo počaščen. Zelo sem ponosen in vsi vedo, da ljubim Arsenal ter da sem se pri klubu odlično počutil. Zame in za mojo družino je bilo to pomembno obdobje, ljudje so bili krasni, ekipa odlična in dosegli smo lepe uspehe. Odkritje spomenika bo zame poseben trenutek, tega ne želim zamuditi," je ob tem dejal Bergkamp, ki je zdaj pomočnik trenerja pri Ajaxu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.