Berbatov se boji streljati enajstmetrovke

Foto: Žurnal24 Dimitar Berbatov (na fotografiji levo) v sebi nosi strahove.
Enajstmetrovke so zelo zahteven psihološki test za nogometaše in ga ne prestane vsak. Težave z njimi je imel tudi Dimitar Berbatov, ki je javno povedal, da v tem smislu dvomi o sebi.
Oglej si celoten članek

Prihajajo velike tekme in ob njih še bolj pride do izraza značaj nogometašev. Enajstmetrovke so prav gotovo odličen in obenem izjemno zahteven preizkus živcev, še posebej v finalih. Ker nas zgodovina uči, da niti slučajno ni malo možnosti za strele z bele točke, so novinarji že začeli vohljati v to smer. Bolgarski napadalec rdečih vragov Dimitar Berbatov je tako dejal, da ne bo silil v ospredje, če bo usoda finalistoma dodelila enajstmetrovke.

 
 

Igram v tem moštvu, vendar se ne počutim del njega, ker nisem osvojil Lige prvakov.

Dimitar Berbatov

 
Travmatično izkušnjo je doživel v aprilskem finalu pokala FA med Manchestrom in Evertonom, ko se ni proslavil, kritike pa so mu uničile samozavest. "To je bolelo. Nisem prepričan, da bi lahko v primeru streljanja enajstmetrovk vskočil," je dejal Bolgar, ki se, čeprav je že nekaj časa član Manchestra, ne počuti kot del ekipe: "Igram v tem moštvu, vendar se ne počutim njen del, ker nisem osvojil Lige prvakov. Veliko bi mi pomenilo, če bi pokal dvignili letos. Lani sem bil fantom prav nevoščljiv."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.