Becks: V moji karieri denar ni pomemben

Foto: Žurnal24 David Beckham bi se vedno rad dokazoval v angleškem dresu.
David Beckham je precej presenetil z izjavo o svojem odnosu do denarja, ki iz njegovih ust dejansko zveni malce smešno. Becks v reprezentanci čuti pritisk mlajših igralcev.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Beckham zasluži največ

Ponovni angleški reprezentant David Beckham je medijem pojasnil nekatere stvari v zvezi s svojim ostankov v Milanu. "Milan je ekipa brez izrazitih egov. Zelo lepo so me sprejeli in ni se mi bilo težko prilagoditi. Tukaj uživam v vseh pogledih," je dejal Becks, ki se je zaradi omenjenega uživanja in nevrnitve v Los Angeles moral odpovedati nekaj milijonom evrom.

 
 

Mladi igralci mi vsak dan pošiljajo sporočila, kot da bi mi govorili: 'Srečno'.

David Beckham

 
"Treba je bilo urediti nekaj stvari, da sem ostal. Iskreno povedano, o njih nikoli nisem pretirano razmišljal. Želel sem le ostati v Milanu in igrati nogomet. Gotovo bodo nekateri dejali, da je meni to lahko reči, ampak v moji karieri denar ni pomemben. Od nekdaj sem želel igrati nogomet, in ko igraš za takšen klub, denar nima velike vloge," je dodal Beckham in o svoji vrnitvi v Los Angeles pristavil: "Vrnitve se veselim. V Galaxyju sem igral dve leti, ampak moral sem misliti na svetovno prvenstvo. Mladi igralci mi vsak dan pošiljajo sporočila, kot da bi mi govorili: 'Srečno'. Vendar se še ne želim posloviti od reprezentance."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.