BBB Mamića ciljali s steklenicami

Foto: Žurnal24 Zdravko Mamić pogosto izgubi kompas.
Zagrebški Dinamo je pred obračunom evropske lige s Timisoaro doživel kar hud pretres. Natančneje, Dinamov podpredsednik Zdravko Mamić bi kaj lahko videl vse zvezde.
Oglej si celoten članek

Vendar je razvpitemu Zdravku Mamiću v zadnjem trenutku pred pobesnelimi Bad Blue Boys uspelo pobegniti v preddverje hotela na glavnem trgu omenjenega mesta. Dotlej mirni najbolj ognjeviti navijači modrih so namreč podivjali takoj, ko so zagledali Mamića. Ne le da so se začela žaljiva skandiranja na njegov račun, proti njemu so poletele tudi steklenice. "Hitro, hitro, v hotel," je v paniki kričal preplašeni Mamić, moškega v njegovi družbi pa je steklenica zadela v rame. Nato pa je skupinica vendarle našla "zaklonišče" v hotelu. Prvi Dinamovi navijači so sicer v Temišvar začeli prihajati okrog enajstih, vendar kljub veliki bojazni romunske policije nemirov ni bilo. Vse dokler se ni prikazal Mamić …

Že na predvečer tega incidenta pa je Mamić pripravil pravi šov, kakršnega skoraj gotovo ne more noben podpredsednik nobenega kluba v Evropi. Tokratni vzrok za Zdravkovo razuzdano zabavljaštvo ni bila nogometna tekma kot pred leti, ko je Dinamo ugnal Ajax, ampak 38. rojstni dan njegovega brata Zorana. Znova so godli muzikanti, spet je Mamić prepeval, trgal srajco in polnil instrumente z bankovci. In seveda ne s katerimi koli, ampak s petstotaki. Zanj recesija ne obstaja. Spodaj si oglejte video, plesa, s katerim je Maminjo proslavil zmago nad Ajaxom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.