Balotellijev brat pristal v zaporu

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mlajši brat italijanskega nogometaša Maria Balotellija, Enoch Baruwah, se je pred nekim nočnim klubom v mestu Brescia zapletel v pretep s policisti in noč preživel v zaporu.
Oglej si celoten članek

Enoch Barwuah, dvajsetletni brat Maria Balotellija, se je pred nekim nočnim klubom v italijanskem mestu Brascia zapletel v pretep, po prihodu policistov pa je napadel še može v modrem in pristal za rešetkami. Mladi nogometaš je priznal, da je bil udeležen v pretep, vendar zanikal napad na policiste in zatrdil, da je bil on žrtev nasilja s strani mož v modrem.

Barwuah na nogometnih zelenicah ni tako uspešen kot njegov starejši brat, je pa zato dokazal, da zna vsaj zunaj nogometnih igrišč ravnati v slogu zloglasnega Maria.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.