Anđelković postal vijolica

Foto: Žurnal24
Mariborski nogometni klub je osvežil svojo branilsko vrsto. Vijoličasti so se zahvalili za sodelovanje Željku Kljajeviću in v klub pripeljali Sinišo Anđelkovića, nekdanjega člana Drave.
Oglej si celoten članek
Novim soigralcem se bo Siniša Anđelković pridružil na večerji, 4. januarja. Dan pozneje pa moštvo že začenja s pripravami na spomladanski del sezone.

Po tem, ko je nogometni klub Maribor zapustil Željko Kljajević, se je ekipi z Ljudskega vrta pridružil Siniša Anđelković, ki je pred dnevi sporazumno prekinil sodelovanje z Labod Dravo. V jesenskem delu sezone je sodil med najbolj stanovitne nogometaše v ligi, saj je odigral 21 od 22 tekem, so zapisali na spletnih straneh mariborskega kluba.

"Razumljivo, da želimo po odhodu Željka Kljajevića zapolniti vrzel v obrambni vrsti. Naš izbor je Siniša Anđelkovič, mlad igralec s prvoligaškimi izkušnjami. Verjamem, da se bo čim prej prilagodil načinu dela v našem klubu in izpolnil pričakovanja," je ob sklenitvi sporazuma z novim članom dejal športni direktor Zlatko Zahovič.

Foto: Žurnal24 Pogodba bo veljavna leto in pol, za branilca iz Kranja, ki je nogometno pot začel pri NK Zarica, pri kadetih se je preselil k Triglavu, kjer je igral do selitve na Ptuj lansko poletje, ni bilo treba plačati odškodnine.

"Zelo sem zadovoljen, da me je NK Maribor povabil v svoje vrste. Nisem se obotavljal pri podpisu, zavedam se, da prihajam v velik klub. Nove soigralce dobro poznam, moj namen je, da si izborim mesto v ekipi in da Maribor spet postane prvak. Konkurenca na štoperskih položajih je velika, trudil se bom po najboljših močeh in trener bo ocenil, komu nameniti priložnost," je pojasnil nov obraz v mariborski slačilnici. Prihod v vrste državnih prvakov mu pomeni velik izziv po vmesni izkušnji na Ptuju. "Sporazumno smo se razšli, druge izbire ni bilo. So mi pa Ptujčani ostali v dobrem spominu. Redno sem igral, zadovoljen sem z minutažo. Med igranjem pri Dravi sem spoznal, da ima Maribor dobre napadalce. Zdaj bodo moji soigralci in veselim se skupnih uspešnih nastopov." 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.