Ancelotti v družini

Foto: Žurnal24 Carlo Ancelotti se je, kot bi mignil, prelevil iz bedaka v junaka.
Potem ko je bil zaradi slabih rezultatov pribit na križ, se je življenje Carla Ancelottija skoraj hipoma spremenilo. Po zmagi nad Laziem ima polna usta hvale glede njega tudi Berlusconi.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Milan dočakal zmago

"Carlo Ancelotti je bil genialen nogometaš, danes je genialen trener. Poleg sijajne strokovne podkovanosti je tudi izjemen človek in prijatelj," je o trenerju svoje ekipe po zmagi rdeče-črnih nad Laziem s 4:1 dejal predsednik Milana in italijanski premier Silvio Berlusconi . Potem ko sta nekaj tednov pred tem Genoa in Bologna vzeli fantom s San Sira točke in samozavest, ni v Ancelottija verjel nihče, vendar … "Ne damo Carla. On je član naše družine," je bil odločen Berlusconi.

Adriano Galliani ima pri ostanku Ancelottija gotovo prste vmes.

 
Pred tednom dni se je na milanski ulici Turati sestal Milanov "krizni štab“. Ancelotti je skupaj z ljudmi, odgovornimi za kondicijsko pripravo, in zdravniško ekipo moral odgovarjati na zahtevna vprašanja, ki so jih postavljali vodilni možje kluba. Čeprav so bili novinarji pred vrati kot napete puške pripravljeni na zamenjavo trenerja, se to ni zgodilo. V Milanellu so imeli potrpljenje. "Ravno potrpljenje je v športu izjemno pomembno. Ancelottija bi lahko zamenjali in pripeljali novega trenerja, ki bi premagal Zürich ter Lazio in slavili bi ga kot junaka. Vendar smo se odločili boljše. Carlo je ostal z nami in zdaj slavimo njega," je dejal podpredsednik Milana Adriano Galliani , ki je znan kot velik privrženec Milanovega trenerja.

"Vanj imamo popolno zaupanje. V klubu je že osem let in normalno je, da se v tem času dogajajo vzponi in padci. Vendar je ta Milan takšen, kakršnega si želimo in ki bo ob takšnih igrah navijačem pričaral še veliko veselja,“ je zaključil Galliani.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.