Amanatidis v policijski preiskavi

Foto: Žurnal24 Je bil nogometaš Frankfurta nasilen?
Napadalec nemškega nogometnega prvoligaša Eintrachta iz Frankfurta, Grk Ioannis Amanatidis, se je znašel v policijski preiskavi zaradi fizičnega napada na 33-letno Makedonko.
Oglej si celoten članek

Šestindvajsetletni grški reprezentant Ioannis Amanatidis, ki bo igral tudi na evropskem prvenstvu leta 2008 v Avstriji in Švici, naj bi v torek popoldne v Frankfurtu udaril omenjeno žensko.

"Zagotovil nam je, da čeprav se je sprl z moškim, ki je spremljal Makedonko, do fizičnega stika
ni prišlo, in mi popolnoma verjamemo Ioannisu," pravijo v klubu. Domnevna žrtev napada pa pravi, da jo je Amanatidis udaril, ko je hotela parkirati avto: "Želela sem le zavarovati očeta, nato pa me je Amanatidis udaril v levo lice."

V težavah pa se je znašel še en nogometaš, ki si je svoj čas služil kruh v nemški Bundesligi. Perujec Claudio Pizarro, ki od letos igra pri Chelseaju, naj bi sodeloval pri razuzdani orgiji po koncu kvalifikacijske tekme za uvrstitev na svetovno prvenstvo proti Braziliji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.