Adijo, Mijatović

Foto: Žurnal24 mijatovic_tisk_reu
Predrag Mijatović ne bo več športni direktor Reala iz Madrida, je oznanil svet direktorjev tega kluba. Pogodba je bila prekinjena leto pred iztekom, v klubu pa je deloval od leta 2006.
Oglej si celoten članek
Predrag Mijatović, športni direktor Reala iz Madrida, je s kraljevim klubom sporazumno prekinil pogodbo leto pred njenim iztekom. "Svet direktorjev Reala se je sestal in sprejel odločitev, da se pogodba, ki bi potekla leta 2010, s športnim direktorjem Pedjo Mijatovićem prekine," piše na klubski spletni strani: "Mijatoviću bi radi izrazili globoko hvaležnost za delo v zadnjih treh letih, ko je Real osvojil dva naslova državnega prvaka in španski superpokal. Ob tem mu želimo veliko sreče tako na poslovnem kot zasebnem področju." Mijatović je na stolček športnega direktorja sedel leta 2006 ob ustoličenju predsednika Ramona Calderona. Ta je odstopil februarja letos po škandalu s prirejanjem rezultatov glasovanja na skupščini, novi predsednik Reala pa bo znan junija.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.