ACH blizu presenečenju

Foto: Žurnal24 Odbojkarji ACH so proti aktualnim prvakom prikazali izjemno igro.
Odbojkarji ACH Volleyja so redni del Lige prvakov sklenili s porazom v štirih nizih proti Trentino Volleyju. Nadaljevanje so si zagotovili že pred to tekmo, zaradi tega poraza pa ne bodo med nosilci.
Oglej si celoten članek
 

Liga prvakov, 6. kolo:

ACH Volley : Trentino Volley 1:3

Če je mogoče, da ima poraz lahko pozitiven predznak, potem ga ACH Volleyju, ki je proti uglednemu Trentinu v Tivoliju klonil z 1:3 (17:25, 25:23, 20:25, 23:25) lahko vsekakor pripišemo. Blejci so prikazali izjemno bojevito igro, odločila pa je večja kakovost Italijanov, ki so spretno izkoriščali svoj blok. Nagrada za blejsko srčnost je bil dobljeni drugi niz. Tedaj so ob bolj izenačenem bloku varovanci Glena Hoaga ujeli Trentino pri 14. točki, nato pa ga po nekaj pomembnih potezah Jasmina Čuturiča končali s stisnjenimi pestmi in ob ovacijah gledalcev. Tudi v tretjem in četrtem so se Blejci dobro držali, občasno tudi vodili in v četrtem nizu po zaostanku za šest točk skoraj pripravili preobrat. Bilo je namreč 23:24, vendar pa so gostje, za katere ni nastopil odlični Nikola Grbić, v najpomembnejših trenutkih vedno znali unovčiti svojo kakovost. Načrti o preboju med nosilce pri današnjem žrebu osmine finala so tako splavali po vodi, vendar pa gotovo ni zanemarljivo dejstvo, da je ACH polnemu Tivoliju znova pripravil imeniten športni večer. Na prvi tekmi proti temu nasprotniku so Blejci izgubili z 0:3. Nadaljevanje tekmovanja so si tako Blejci kot odbojkarji italijanskega moštva zagotovili že po četrtem kolu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.