47 milijonov za Villo

Foto: Žurnal24 Bo v boju za podpis španskega reprezentanta pod pogodbo najspretnejši Manchester
Manchester United nujno potrebuje nadomestilo za Cristiana Ronalda in Carlosa Teveza, zato se je Alex Ferguson po poročanju španskih medijev dobro ogrel za Davida Villo.
Oglej si celoten članek

Čeprav smo v soboto poročali, da Manchester United in njegov trener Alex Ferguson ne bosta razmetavala z denarjem za okrepitve, pa se moramo vsaj delno ugrizniti v jezik. Španski časopis As namreč navaja, da Manchester pripravlja mamljivo ponudbo za Davida Villo, ki bi jo Valencia težko zavrnila. Španci pravijo, da so rdeči vragi pripravljeni seči v žep in iz njega izvleči 47 milijonov evrov za španskega reprezentanta. Piše se tudi, da je Villa na muhi Barcelone, vendar ta ni pripravljena licitirati z Manchestrom. Alex Ferguson si sicer dejavno prizadeva najti nadomestilo za Cristiana Ronalda in Carlosa Teveza.

Vodstvo španskega nogometnega prvoligaša Reala iz Madrida je francoskemu klubu Olympique Lyon ponudilo kar 32 milijonov evrov za zvezdnika Karima Benzemaja, piše športni dnevnik Marca. Enaindvajsetletni francoski napadalec naj bi bil ena od prioritet madridskega Reala, potem ko je znano, da se Realu ne bo pridružil Villa. Olympique Lyon za zdaj ponudbe še ni sprejel, še poroča Marca in dodaja, da so ob omenjenem znesku pri Realu v zameno ponudili tudi Nizozemca Klaas-Jana Huntelaarja ali njegovega rojaka Arjena Robbna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.