16 milijonov evrov za zmago

Foto: Žurnal24 Guillermo Canas je ostal brez pričakovane zmage. Na športen način ali ...
Zgodba o nadvse presenetljivi zmagi Antonia Veića nad Guillermom Canasom je dobila drugo nadaljevanje. Stavnice so si namreč premislile in bodo izplačale priigrane vsote denarja.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Na vidiku teniški škandal

Že v torek smo pisali o domnevnem prirejanju izidov na dvoboju teniških igralcev Antonia Veića in Guillerma Canasa. Čeprav so sprva trdili drugače, so se v avstralski stavnici Betfair premislili in tistim, ki so stavili na Veića izplačali 32 milijonov dolarjev. "Zavedamo se problema. Samo v Avstraliji je bilo za zmago Veića izplačano skoraj tri milijone evrov. Nikomur ne bomo nič izplačali,“ so robantili pri omenjeni stavnici po milo rečeno sumljivi zmagi Hrvata na zagrebškem turnirju ATP. Vendar so se nato premislili ter izplačali dobitke v skupni višini 16 milijonov avstralskih dolarjev oziroma 16 milijonov evrov. "Škoda, da nisem vedel za to. Tudi jaz bi nekaj stavil na svojo zmago,“ se je pošalil Vejić, fant z Malega Lošinja, ki je v zadnjih dneh postal zvezda globalnih razsežnosti. Njegov primer ni prvi te vrste na turnirjih ATP, niti zadnji ...
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.