Znova nategi s kuponi

Foto: Varni na internetu/FB
Foto: Varni na internetu/FB
Ne nasedajte lažnim nagradnim igram: kljub še tako dobro "spesnjenemu" komentarju in všečku nagradnega kupona ne boste dobili.
Oglej si celoten članek

Pri Varni na internetu opozarjajo, da se na Facebooku še kar naprej pojavljajo lažne nagradne igre. Vse so narejene po enakem kopitu: treba je všečkati ali deliti in komentirati sliko na neki strani na Facebooku, v zameno za to pa obljubljajo denarne kupone v določeni vrednosti.

"Denarni kupon je le vaba, na koncu bo le neka stran na Facebooku pridobila kup všečkov, nagrade pa od nikoder," so zapisali pri Varni na internetu.
Foto: Varni na internetu/FB Lažna nagradna igra

Med zadnjimi lažnimi nagradnimi igrami ena obljublja kupon za čevlje znamke Ugg v vrednosti 450 evrov in druga  kupone v vrednosti 500 evrov za nakupe v trgovini H&M.

Ne nasedajte!
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.