Zaradi te fotografije se Janezu Janši smejejo na družabnih omrežjih

Foto: Vlada RS
Foto: Vlada RS
Predsednik vlade Janez Janša je v soboto zvečer obiskal UKC Maribor in bolnišnico Murska Sobota, kjer se mu je pripetil neljubi dogodek.
Oglej si celoten članek

Z vodstvom UKC Maribor je predsednik vlade spregovoril o stanju glede koronavirusne bolezni in o potrebnih investicijah v povečanje zdravstvenih kapacitet v Mariboru in regiji.

Sestal se je tudi z vodstvom mariborske občine, kjer so govorili o različnih odprtih temah med mariborsko občino in vlado.

Janša se je nato odpravil proti Murski Sobotu, kjer se je v tamkajšnji bolnišnici z ekipo zdravnikov pogovarjal o obvladovanju covida-19 v eni najbolj ogroženih regijah.

Prek Twitterja je sporočil še, da so se pogovarjali tudi o uspehih, o katerih vemo premalo, potrebnih investicijah in medsebojni solidarnosti ekip, ki varujejo zdravje in rešujejo življenja.

Objavo je podkrepil s fotografijami obiska. Uporabniki družabnih omrežij so se hitro spotaknili ob haljo, ki si jo je predsednik vlade narobe nadel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 57

  • 10:16 25. November 2020.

    Dokaz, da se je oblekel sam, ne pa z nekim služabnikom kot ostali na fotki.

  • 12:17 24. November 2020.

    Madona...ne sledite....on si mora zaščitit HRBET!!!!!!!

  • 11:54 24. November 2020.

    https://www.facebook.com/tjasa.vuzem/videos/3618234528223290

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.