Zaprta avtocesta, po nesreči so se razbežali pasji mladiči

Foto: Policija
Foto: Policija
Prevažali so pasje mladiče.
Oglej si celoten članek

Štajerska avtocesta je bila zaradi prometne nesreče zaprta pred priključkom Dramlje proti Ljubljani, zato je nastal zastoj, je poročal prometnoinformacijski center. Po prvih informacijah Policijske uprave (PU) Celje se je prevrnilo vozilo z lahkim priklopnikom, v katerem so bili pasji mladiči.

Kot so za STA pojasnili na PU Celje, se je vozilo z lahkim priklopnikom prevrnilo zaradi neprilagojene hitrosti. Po prvih informacijah v prometni nesreči ni bil nihče poškodovan, so bili pa v priklopniku pasji mladiči, ki so ob nesreči popadali ven in se razbežali. Na kraj nesreče so zato poklicali vetrinarje. 

Grozljiva nesreča: Slovenec z vlačilcem zapeljal na odstavni pas in povozil človeka Slovenija Huda nesreča, 56-letniku ni bilo več pomoči Grozljivo Voznik ni zategnil ročne, avto v mamo in otroka

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:14 23. Avgust 2024.

    Če bi to vedel ? Rabil bi enaga malega kužeka, da bi se lahko primerjal z @luckyss. om.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.