Zaletavali so se kot za stavo

Foto: Fotosmedija
Foto: Fotosmedija
Policisti so v torek obravnavali 118 prometnih nesreč, med njimi 22 nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami ter tri prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami.
Oglej si celoten članek

Gasilci in policisti so imeli s prometnimi nesrečami kar nekaj dela že čez dan. Večkrat pa so morali posredovati tudi ponoči. Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje je ob 3.08 v Spodnji Idriji voznik osebnega vozila iz neznanega vzroka zapeljal s cestišča in pri tem trčil v dva parkirana avtomobila. Nastala je materialna škoda na vozilih, voznik in sopotnik pa sta se tudi telesno poškodovala.

Ob 4.04 se je na solkanski obvoznici v občini Nova Gorica osebni avto prevrnil na streho. Poškodovana je bila ena oseba. Posredovali so poklicni gasilci JZGRD Nova Gorica, reševalci NMP Nova Gorica in policija.

Slabe pol ure kasneje pa je na Šentiljski cesti v Mariboru voznik osebnega avtomobila trčil v vozilo parkirano ob cesti, ki se je pri tem prevrnilo. Posredovali so gasilci JZZPR Maribor, ki so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na vozilu, obrnjeno vozilo postavili nazaj na kolesa in z vpojnim sredstvom posipali iztekle motorne tekočine na cestišču.

Ponoči so tudi ropali

Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 99 kršitev javnega reda in miru ter 107 kaznivih dejanj. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 62-krat posredovali na javnih krajih in 37-krat v zasebnih prostorih, pridržali so enega kršitelja, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so pridržali dva voznika.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 54 tatvin, 27 vlomov, sedem poškodovanj tuje stvari, sedem ponarejanj listin, tri kazniva dejanja ponarejanja denarja, tri kazniva dejanja nasilja v družini, dve kaznivi dejanji v zvezi s prepovednimi drogami, dve preprečitvi uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi, ter po eno kaznivo dejanje povzročitve telesnih poškodb in rop.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.