Zagreb: "Naj streljam zdaj ali takoj?"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Upokojeni hrvaški policist je pri ropu pošte v Zagrebu uslužbenki ponudil le navidezno izbiro. Na srečo ni bil nihče poškodovan, nekdanji kolegi pa so ga kmalu prijeli.
Oglej si celoten članek

V Zagrebu je nekdanji hrvaški policist, 56-letni Zlatko Š., zjutraj oropal poslovalnico pošte. Počakal je, da je na okencu prišel na vrsto, nato pa s pištolo, za katero je imel dovoljenje, uperil v uslužbenko in zahteval, da mu da denar. "Daj mi denar. Hočeš, da streljam zdaj ali takoj?" ji je drugič zagrozil po tem, ko je videl, da je otrpnila od strahu.

Uslužbenka mu je predala denar, po ropu pa je Zlatko sedel v avtomobil in se odpeljal. Na njegovo smolo pa si je mimoidočemu uspelo zapisati številke registrske tablice, tako da so ga policisti kmalu prijeli.

Za del dneva je bil bogatejši za 2.140 evrov (16.100 kun), poroča hrvaški Večernji list.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.