Zagorelo v podjetju Pinus

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zagorelo v podjetju Pinus. Požar so pogasili, koncentracija eksplozivnosti plinov pod nadzorom.
Oglej si celoten članek

V podjetju Pinus v občini Rače-Fram je dopoldne zagorelo v peči za sežiganje odpadkov. Nadaljnje izgorevanje nevarne snovi je gasilcem uspelo preprečiti, meritve koncentracije eksplozivnosti plinov pa so pokazale, da so te v mejah normale, so sporočili iz Uprave RS za zaščito in reševanje.

V peči za sežiganje odpadkov kemične tovarne s sedežem v Račah je ob 10.43 zagorelo odpadno olje. Gasilci so preprečil nadaljnje izgorevanje nevarne snovi in z vpojnimi sredstvi počistili oljni madež na površini 30 kvadratnih metrov. Opravili so tudi meritve koncentracije eksplozivnosti plinov in ugotovili, da so v mejah normale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.