Zagorelo v hotelu Slon, evakuirali več ljudi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zgodaj zjutraj je zagorelo v hotelu Slon v središču Ljubljane.
Oglej si celoten članek

"Danes, okoli 6. ure smo bili obveščeni o požaru v hotelskem objektu v centru Ljubljane. Po prvih ugotovitvah naj bi zagorelo v delu stavbe, ki so ga gasilci že uspešno pogasili. Med tem je bilo preventivno evakuiranih več ljudi, vendar po do sedaj znanih podatkih nobena oseba ni bila poškodovana," so sporočili s PU Ljubljana.

Čez dan, ko bodo pogoji za delo varni, bodo policisti opravili ogled kraja požara. O ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Gostje so se hitro lahko vrnili v sobe

"Danes v zgodnjih jutranjih urah je v Hotelu Slon prišlo do napake v elektro omarici, v kateri je zatlelo. Zahvaljujoč hitremu in usklajenemu odzivu naše hotelske ekipe in lokalnih služb je bil dogodek hitro pod nadzorom," je povedal generalni direktor hotela Slon, Gregor Jamnik. "Naša glavna prioriteta je vedno varnost in dobro počutje naših gostov in osebja. V skladu z rednimi varnostnimi postopki so bili vsi gostje takoj evakuirani, po približno pol ure pa so se lahko vrnili v svoje sobe. Z veseljem potrjujemo, da nihče ni bil poškodovan, prav tako ni prišlo do nobene gmotne škode. Izvajamo temeljit pregled dogodka in po potrebi bomo uvedli dodatne varnostne ukrepe. Hotelske dejavnosti so v polni meri ponovno stekle normalno. Zahvaljujemo se vsem pristojnim službam in našemu hotelskemu osebju za njihov hiter odziv in strokovnost."

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:44 17. Oktober 2024.

    Kolikor vem,ima hotel protipožarne tuše,tako da je bil bolj dim kot ogenj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.