Zadar: poigrali so se z vlakcem

Foto: Pixsell Turistični vlakec v Zadru. Foto: Pixsell Turistični vlakec v Zadru. Foto: Pixsell Turistični vlakec v Zadru. Foto: Pixsell Turistični vlakec v Zadru. Foto: Pixsell Turistični vlakec v Zadru.
Turistični vlakec v Zadru je bil tarča mladih objestnežev. Za zdaj še neznani storilec je ponoči sedel za volan, se z njim najprej zapeljal po Zadru, nato pa je v begu pred policijo skočil iz vlaka. Slednji je nato pristal v morju.
Oglej si celoten članek

Zadrska policija domneva, da se je z vlakcem "poigrala" mladina, ki se je ponoči domov vračala iz nočnih klubov. Eden izmed njih je sedel za njegov volan in se z njim v družbi kolegov najprej zapeljal po mestu.

Okoli čertrte ure zjutraj je njegov lastnik policijo obvestil, da so mu ukradli prevozno sredstvo in možje v modrem so šli na lov za njimi. Mladina je v begu očitno pozabila ugasniti motor in celoten vlakec se je znašel v morju.

Kot ob tem poroča 24sata.hr, lahko vlakec vozi največ 25 kilometrov na uro, zaradi česar, v času viška sezone, dela največ preglavic voznikom, ki so se zaradi zastojev že večkrat pritožili na tamkajšnjo občino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    14:30 4. September 2011.

    ta novica pa res ne rabi mestona naslovnici??? pol pa še napišite, da je neki japonski babici, danes pred kosilom …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.