Začelo se je. Na cestah že dolge kolone.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na praznični dan gneča in zastoji.
Oglej si celoten članek

Na današnji praznični dan so nekatere ceste po državi prometno bolj obremenjene. Med njimi so ljubljanska obvoznica proti Primorski, regionalna cesta Ljubljana - Brezovica in lokalna cesta Podsmreka - Brezovica, navaja prometnoinformacijski center.

Na primorski avtocesti je oviran promet pri Brezovici proti Kopru. Na ljubljanski zahodni obvoznici sta pri Brdu zaprta vozni in počasni pas proti Primorski, promet poteka po prehitevalnem pasu. Od odcepa Ljubljana Rudnik proti Brezovici zamuda znaša 45 minut, od odcepa Brdo proti Brezovici pa 30 minut.

Vse do začetka maja se pričakuje povečan promet zaradi šolskih počitnic in prvomajskih praznikov. Med bolj obremenjenimi so ljubljanska obvoznica in odseki, kjer potekajo dela, navaja portal. Agencija za varnost prometa je voznike pozvala k previdni in strpni vožnji.

Avtoceste Kmalu nov način plačevanja cestnin na Hrvaškem Avto Potovalne navade Slovencev: pomembno je, da smo čim hitreje na cilju

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.