Z zaprtega oddelka pobegnil 60-letnik, ki bi lahko bil nevaren

Foto: PU Koper
Foto: PU Koper
S Policijske uprave Koper so sporočili, da je iz Socialno varstvenega zavoda Dutovlje pobegnil oskrbovanec zaprtega oddelka. Policija opozarja, da je lahko nevaren.
Oglej si celoten članek

V petek popoldne je z zaprtega oddelka Socialno varstveni zavod Dutovlje pobegnil oskrbovanec Radovan Jug, rojen14. 6.1955, s stalnim bivališčem v Solkanu.

Ne navezujte stika, ampak pokličite policijo

Policija opozarja, da je bil pogrešani v preteklosti že obravnavan za nasilna dejanja in bi lahko bil nevaren, zaradi česar je tudi bil s sklepom sodišča nameščen na zaprtem oddelku SVZ Dutovlje.

Občane pozivajo, naj ob srečanju z njim ne poskušajo navezati stika in naj takoj obvestijo policijo na številko 113 ali na anonimno številko 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 11:12 17. Februar 2016.

    prvo pogledajo za gotovino travo zavarovanjepovratnikpotem doza ali lajbič maneken

  • 11:09 17. Februar 2016.

    novi česa se bojiš njega ali škarij škarje poznaš kdo si pa ti da sodiš njega oprosti

  • 11:02 17. Februar 2016.

    dober komentar dragec

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.