Voznik avtobusa vozil pozitiven na novi koronavirus

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Voznik koprske enote Arriva se je slabo počutil, test je potrdil okužbo.
Oglej si celoten članek

Eden od voznikov avtobusnega podjetja Arriva je vozil avtobus, čeprav je bil okužen z novim koronavurusom, poročajo Primorske novice.

Gre za voznika iz koprske enote podjetja, pri katerem so okužbo potrdili v petek. V skupini Arriva Slovenija so včeraj potrdili informacijo časopisa, da je voznikov test bil pozitiven. 

Covid-19 Kacin za danes napovedal še višje številke: "Hrvate je povozil čas"

Voznik se je tisti dan slabo počutil, zato je odšel na testiranje, kjer so mu pozneje sporočili, da je okužen. Po epidemiološkem poizvedovanju je Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) poleg omenjenega voznika preventivno v samoizolacijo napotil še enega voznika, ki naj bi bil v stiku z okuženim. V Arrivi so poudarili, da vseskozi delujejo v skladu s priporočili NIJZ-ja. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 13:08 20. Avgust 2020.

    Plandemic https://ise.media/video/plandemic-ii-indoctornation-23.html?fbclid=IwAR3bD9dL1p71c9oidxuqPplTbMIHW17FSI1W4WpLq9qAbePt_xYwbNbPRhQ

  • 10:47 20. Avgust 2020.

    v taki temi podpiram tudi moje hard politične nasprotnike :-))))

  • 10:22 20. Avgust 2020.

    Spet zgodba brez osebe ,tam nekje nekdo je bil ,malo sutra !!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.