Vozil v nasprotno smer in povzročil nesrečo

Foto: Bobo
Foto: Bobo
Na gorenjski avtocesti med Lipcami in Hrušico je voznik vozil po napačni strani avtoceste. Prišlo je do nesreče, k sreči brez hujših posledic.
Oglej si celoten članek

Voznik je zapeljal na napačno stran ceste in je vozil proti Ljubljani po pasu, ki sicer pelje proti karavanškemu predoru. Nekaj minut za obvestilom Prometno-inforamcijskega centra je ta že sporočil, da je prišlo na tem odseku do nesreče.

Na PU Kranj so za Žurnal24 potrdili, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje v napačno smer, hujših posledic pa k sreči ni bilo. V nesreči sta bili udeleženi dve vozili, ranjen ni nihče. Vozni pas je bil pri priključku Lipce zaradi nesreće zaprt dlje časa.

Kazen za vožnjo po napačni strani avtoceste je 1.200 evrov in 18 kazenskih točk, kar pomeni avtomatično izgubo vozniškega izpita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:54 19. November 2011.

    Groza, kaj je pokazala tale raziskava med vozniki v Sloveniji:<br />http://slo-kronika.si/novice/petina-slovenskih-voznic-in-voznikov-priznala-da-je-v-zadnjem-letu-vsaj-enkrat-vinjena-sedla-za-volan/

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.