Vozil tako pijan, da je sredi kriščišča zaspal

Foto: PU Kranj Številni vozniki v Podvinu kar spregledajo, da semafor spet deluje.
Foto: PU Kranj Številni vozniki v Podvinu kar spregledajo, da semafor spet deluje.
Takoj so mu odvzeli vozniško dovoljenje.
Oglej si celoten članek

Kamniški policisti so bili včeraj obveščeni o vozniku, ki je nezanesljivo vozil po Kamniku. Vozilo so izsledili v križišču, kjer se je voznik ustavil in zaspal za volanom. Preizkus vinjenosti je pokazal, da je imel voznik 1,53 miligrama na liter alkohola v izdihanem zraku. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljane, bodo zoper voznika na pristojno okrajno sodišče vložili obdolžilni predlog. Za tovrsten prekršek je predpisana globa 1200 evrov in 18 kazenskih točk.

Policisti ob tem voznike pozivajo, naj vozijo le trezni.

Avto Znano, kdaj je največja nevarnost za prometno nesrečo

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:33 2. December 2022.

    Učenec Vizjakove šole v praksi...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.